Yeni İş Anlaşmalarına ÇEF ile İmza Attı

15 Ocak 2024

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği ve ticaretin kalbinin attığı nokta haline gelen Çerkezköy Endüstriyel Fuarı (ÇEF) katılımcılarına yeni iş anlaşmaları imkanı sunmaya devam ediyor. Expro Dijital Promosyon ve Reklam San.Tic.Ltd.Şti. sahibi Ahmet Furkan Barça ve Şakir Yıldız, 7. Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’ında gerçekleştirdiği görüşmeler sayesinde 25 yeni iş anlaşmasına imza attığını dile getirdi.

KOBİ’lerin bölgedeki büyük sanayi kuruluşları ile iş anlaşmalarına olanak sağlayan, küçük orta ve büyük ölçekli firmaların birbiri ile iletişimini kuvvetlendiren Trakya’nın ilk ve tek endüstriyel fuarı Çerkezköy Endüstriyel Fuarı, katılımcılarını yeni ticari anlaşmalar ile buluşturmaya devam ediyor. 3 yıldır ÇEF’te yer aldığını ifade eden Expro Dijital firma sahibi Ahmet Furkan Barça, “Expro Dijital, 2021 yılında bölgemize hizmet adına reklam ve promosyon ürünleri üzerine kapılarına açtı. Ana merkezi Kapaklı olan işletmemizde reklamcılıkta; açık hava reklamcılığı, tabela, ışıklı tabela, totem, branda, afiş vb. promosyonda; ajanda, teknoloji ürünleri, termos, powerbank, kalem ve çakmak gibi birçok ürünle hizmet veriyoruz. Bölgemizin ilk ve tek endüstriyel fuarı; Çerkezköy Endüstriyel Fuarı ile 3 yıl önce tanıştık. İlk iki sene istediğimiz potansiyeli yakalayamamış olmamıza rağmen bizim 3. bölgemizin de 7. ÇEF’in de beklentilerimizin üzerinde bir ilgi ile karşılaştık. Öncelikle fuar öncesi hazırlığımızı oldukça verimli bir şekilde gerçekleştirdik. Firmamıza ait el broşürlerimiz ve kartvizitlerimiz ile kendimizi tanıtan firma kitimizi oluşturduk. Standımızı adeta bir mini bir showrooma çevirdik.” dedi.

25 YENİ İŞ ANLAŞMASI İMZALANDI

Fuara gelen yetkili ziyaretçi sayısında artış olduğunu ifade eden Barça, “3 gün boyunca fuarı ziyarete gelen yaklaşık 250 firma ile görüşme gerçekleştirdik. Yerli, yani bölgemizde yer alan firmalarımızın yanı sıra bölgemiz dışında ve yurtdışından gelen ziyaretçilerle de görüşmeler gerçekleştirdik. Önemli noktalardan bir tanesi ziyaretçilerimizin firmaların satın alma gibi bölümlerinde yer alan yetkili isimlerin olması. Ziyaretçilerimizle birebir iletişim kurarak, kendimizi başarılı bir şekilde anlattık. Yaptığımız işin kalitesini, referanslarımızın memnuniyet raporlarını kendilerine ilettik. Görüşmelerimizin ardından 50 firma ile direkt iletişim kurduk ve fiyat teklifleri verdik. İçerisinde bölgemizin önde gelen sanayi kuruluşları olmak üzere daha önce çalışmadığımız 25 yeni firma ile iş anlaşmalarına imza attık. Diğer firmalarla da görüşmelerimiz hala devam ediyor.” İfadelerini kullandı.

çef, çerkezköy endüstriyel fuarı, endütsri, fuar, çerkezköy tso, çtso, expro

“İKİLİ İLİŞKİLERİ ARTTIRMASI YÖNÜNDE DE BÜYÜK KATKILARI OLUYOR”

Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın bölgede tanınırlığı da arttırdığını dile getiren Barça, “İş anlaşmalarının yanı sıra fuarımızın bölgemiz ve bölge dışında gelen firmalar ile tanışma, ikili ilişkileri arttırması yönünde de büyük katkıları oluyor. Bizi ziyarete gelen firmaların yanı sıra biz de birçok standı ziyaret ettik. Bölgemizde yer alan firmalarla tanışarak ikili ilişkilerimizi de arttırdık bu da yine firma bağlarının güçlenmesi, gelecekte dahi yeni iş bağlantılarının kurulması adına bir adım” dedi..

TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Son olarak fuarda emeği geçenlere teşekkürlerini ileten Barça, “Fuar süresince bizleri ziyaret eden ziyaretçi ve katılımcılara, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası çalışanlarına, fuar öncesi, esnası ve sonrasında emek verenlere, fuar süresi boyunca firmaları ziyaret eden Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve Yönetim Kurulu Üyelerine gösterdikleri özen ve çalışmaları nedeniyle teşekkürlerimizi iletiyoruz. 8. Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nda görüşmek üzere” şeklinde konuştu

çef, çerkezköy endüstriyel fuarı, endütsri, fuar, çerkezköy tso, çtso, expro


çef, çerkezköy endüstriyel fuarı, endütsri, fuar, çerkezköy tso, çtso, expro


çef, çerkezköy endüstriyel fuarı, endütsri, fuar, çerkezköy tso, çtso, expro