Çerkezköy TSO İle Siz De İhracata İlk Adımı Atın

6 Ekim 2023

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odamızın üyelerimize özel sunduğu ücretsiz İhracat Danışmanlığı Hizmeti meyvelerini vermeye devam ediyor.

Proje kapsamında Odamıza başvuran üyemiz Eze Makine Firması, ilk ihracatını İtalya’ya gerçekleştirdi.

Eze Makine Kurucusu Emrah Ertürk, konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “İhracat yapmak hedeflerimiz arasında ilk sırada yer alıyordu. Pazar ve müşteri bulma konusunda sorunlar yaşıyorduk. Bu sorunun çözümü için Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Dış İlişkiler ve Proje Birimi ile İletişime Geçtik. Odamızın araştırmaları sonucu potansiyel müşteriler ile görüşerek ilk ihracatımızı gerçekleştirdik. Bu kapsamda bizelere destek olan, böyle bir projeyi böçlgemize kaazandıran başta Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin Olmak Üzere Tüm Oda Çalışanlarımıza Teşekkür Ederim.” İfadelerini Kullandı.

FİRMA HAKKINDA BİLGİLER VERDİ

Eze Makine hakkında da bilgiler veren Emrah Ertürk, "Kozmetik sektörüne özel çözümler sunarak çalışma hayatına başlamış olup, şu anda tüm sektörlerde hızlı, başarılı ve uygun fiyatlarla nitelikli, çağdaş, standartlara uygun makine ve makine yedek parça imalatı yapmaktayız. Müşteri memnuniyetini her şeyden önde tutan bir yönetim ve üretim anlayışı çerçevesinde kurumsal değerlerimizi sahiplenen, etik değerleri önemseyen, çevre bilinci gelişmiş ve yaratıcı özellikleri olan çalışanlarımızla birlikte, gelişen teknolojiye uygun olarak üretilen gerek yedek parça gerek makinelerle ürün yelpazemizi her geçen gün genişletmekte, ayrıca ürün ve hizmet kalitesi ile sektörün ihtiyaçlarının doğru tespit edilmesi ve uygun çözümler sunulması konusunda sürekli kendini geliştirmeyi amaç edinmekteyiz.

ihracat, eze makine, çerkezkoytso.çtso,ahmet çetin, emrah ertürk


ihracat, eze makine, çerkezkoytso.çtso,ahmet çetin, emrah ertürk