Saraybosna Helal Fuarı Bosna Bank International´dan intikal eden bir yaıya atfen; bu sene ikincisi düzenlenecek olan Saraybosna Helal Fuarının, 26-28 Eylül 2019 tarihlerinde, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Sn. Sefik Dzaferovic´in himayelerinde, Bosna Bank International, İslam Kalkınma Bankası ve Bosna Hersek Hükümeti işbirliğinde Saraybosna´da gerçekleşeceği bildirilmekte ve Türkiye´den Helal ürün üreticileri fuara katılmak üzere davet edilmektedir. URBANREC Konferansı Türkiye Hk. Sayın Üyemiz,İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörlüğü'nden alınan yazıda; UFUK2020 kapsamında desteklenen, “Kentsel Hacimli Atıkların Yüksek Değer Katı... İş Dünyası İçin Kişisel Verilerin Korunması Kanununa Uyum Kılavuzu Sayın Üyemiz, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında getirilmiş olan yükümlülükler dolayısıyla, ileride oluşabilecek mağduriyetlere sebebiyet verilmeme... 2019 Yılı Kurban Hizmetleri Komisyonu Kararları Hk. Sayın Üyemiz,Sekreteryası Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından yürütülen "Tekirdağ Valiliği Kurban Hizmetleri Komisyonu" toplantısı yapılmış olup, toplantıda alınan... Nijer´de Yatırım Projeleri Hk. Sayın Üyemiz,Dışişleri Bakanlığı'nın 12.07.2019 tarih ve 22061769-150.05-2019/23668941 sayılı yazısında, Niamey Büyükelçiliğimizden alınan yazıya atıfla, Nijer'de özel sekt&...