8 Temmuz 2020 TEKİRDAĞ´IMIZA HAYIRLI OLSUN Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Türkiye Millet Meclisi başkanlığı seçimleri sonucunda yeniden TBMM başkanı seçilen Tekirdağ Milletvekili sayın Profesör Doktor Mustafa Şentop´u tebrik etti. 2 Temmuz 2020 Trakya ve Çanakkale İlleri Oda ve Borsaları Müşterek Toplantısı´na Katıldık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Mustafa Seçkin ve Ayhan Arslan, Meclis ve Meslek Komitesi Üyelerimiz ile Genel Sekreterimiz Hakan Gel TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu´nun başkanlığında gerçekleşen Trakya ve Çanakkale İlleri Oda ve Borsaları Müşterek Toplantısı´na katıldı. 30 Haziran 2020 İÇ TETKİK ÇALIŞMALARI BAŞARIYLA SONUÇLANDI Odamız personelleri ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi iç tetkik çalışmalarını başarıyla tamamladı. 18 Haziran 2020 BAŞKAN KOZUVA TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva ve Başkan Yardımcımız Mustafa Seçkin, Koçak Farma İlaç ve Kimya San. A.Ş. tarafından yaptırılacak olan 21 derslikli Nazmiye-Seyfettin Koçak Ortaokulu’nun temel atma törenine katıldı. 9 Haziran 2020 TİCARET SİCİLİNDE E-BELGE DÖNEMİ Ticaret Sicili Müdürümüz Nurten Uzun ve Ticaret Sicili Personellerimiz Oğuz Tunur ile Tolga Coşkun Ticaret Bakanlığı´nın öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği´nin (TOBB) destekleriyle video konferans yöntemiyle düzenlenen e-belge eğitimine katıldı.