İSTANBUL TİCARET ODASI 2015 FUARLARI İstanbul Ticaret Odası´nın 2015 yılı ilk yarı yıl programında 1-4 Şubat 2015 tarihlerinde Tahran´da gerçekleştirilecek olan, hazır giyim sektörüne yönelik "Türk Hazır Giyim ve Konfeksiyon Fuarı"nın, 5-8 Mart 2015 tarihlerinde Kazablanka´da gerçekleştirilecek olan, tüm sektörlere yönelik "Fas 1. Türk Ürünleri Fuarı"nın ve 14- 17 Mayıs 2015 tarihlerinde Saraybosna´da gerçekleştirilecek olan, Türk girişimcilere Bosna Hersek ile Balkan ülkelerinin profesyonelleriyle buluşma imkanı sağlayacak "Bosna Hersek 6. Türk Ürünleri Fuarı"nın yer aldığı bildirilmektedir. Söz konusu yazıda devamla, katılım bedellerine tüm ana hizmetlerin dahil olduğu ve katılım bedelinin ile bir firmadan 2 temsilcinin ekonomi sınıfı gidiş-dönüş uçak biletinin %50´sinin devlet desteği kapsamında olduğu belirtilmekte olup fuarlara ilişkin katılım sözleşmeleri ekte yer almaktadır. SAHTE YARDIM TALEBİ Tekirdağ Valiliği ve Sayın Valimiz Ali Yerlikaya´nın adını kullanılarak hasta veya engelli bir vatandaşımıza yardım toplama bahanesiyle telefon ile arayarak bazı firma ve iş adamlarımızdan, maddi yardım talebinde bulunulduğu bildirilmiştir. İSTANBUL TİCARET ODASI 2015 YILI TÜRK ÜRÜNLERİ FUARLARI İstanbul Ticaret Odası 2015 yılı ilk yarı programında, Tahran-Türk Hazır Giyim ve Konfeksiyon Fuarı, Fas- l. Türk Ürünleri Fuarı, Bosna-Hersek- 6.Türk Ürünleri Fuarı yer alacağı belirtilmiştir. E-DEFTER UYGULAMALARI EĞİTİM SEMİNERİ Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ve Güreli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. tarafından, 25 Aralık 2014 Perşembe günü saat 14:00’da Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda Hüsnü Güreli´nin konuşmacı olarak katılacağı ve 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek olan e-defter Uygulamaları ile ilgili eğitim semineri düzenlenmiş olup, seminere tüm üyelerimiz davetlidir. SANAYİ SİCİL BELGESİ ZORUNLULUĞU Kapasite raporu almış imalatçı üyelerimiz ile 10 kişinin altında işçi çalıştıran ve kapasite raporu alma zorunluluğu olmayan imalatçı üyelerimizin ekteki dilekçe ve tabloları doldurup ticaret sicil gazetesi fotokopisi ekine ekleyip en geç 31 Aralık 2014 tarihine kadar Bilim ve Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekmektedir.