SANAYİ SİCİL BELGESİ İlimizde Sanayi Sicil kayıtları Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından tutulmakta olduğu bildirilmiştir. FUAR DAVETİ FUAR DAVETİ Odamız, 12.12.2014 Cuma günü İSTANBUL KONGRE MERKEZİ’nde gerçekleşecek “İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı”na katılacaktır.Katılım ve ulaşım Odamız t... SRC BELGESİ OLMAYANLAR DİKKAT ! Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Poşpoş Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri işbirliğinde, karayolunda yük ve yol taşımacılığında kullanılan tüm ticari araç sürücülerini ve kendi iştigal konusu ile ilgili tüm sürücülerin almak zorunda olduğu SRC Muafiyet, SRC 1-2-3-4 ,SRC 5 ve Psikoteknik belgelerini alabilmelerinde üyelerimizin daha avantajlı koşullarda hizmet almaları amacıyla bir işbirliği protokolü imzalandı.İmzalanan protokol çerçevesinde odamız üyelerine indirim uygulanacak ve belli bir sayıda (15-20 kişi) müracaat olduğunda ulaşım imkanı ücretsiz olarak sağlanacaktır. DİR 10. TOPLANTISI Ekonomi Bakanlığı´ndan alınan yazıya istinaden, Dahilde İşleme Rejimi (DİR) Değerlendirme Kurulu onuncu toplantısının aralık ayı içinde yapılmasının planlandığı belirtilmiştir. Çerkezköy TSO Yöneticileri "Trakya Oda ve Borsaları Müşterek İstişare Toplantısı"na Katıldı Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ve Edirne Ticaret Borsasının ev sahipliğinde Bölgesel ve ekonomik sorunların görüşüldüğü Trakya Oda ve Borsaları Müşterek İstişare toplantısı 18 Kasım 2014 Salı günü Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meriç Konferans Salonunda gerçekleşti.