MASATLI’dan ÇTSO’ya Veda Ziyareti Tekirdağ Vali Yardımcılığı görevinden Kayseri Vali Yardımcılığı´na atanan Mustafa Masatlı ÇTSO´ya veda ziyaretinde bulundu Kozuva: Basın emekçilerinin bayramını kutluyorum Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla tüm basın emekçilerinin basın bayramını kutladı. Kozuva ‘Kadir Gecesi’ni kutladı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Mübarek Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak Kadir Gecesi’nin, tüm Çerkezköylüler ve İslam Alemi için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Kozuva: “Tüm İslam Alemi’nin birlik, dirlik ve beraberliği ile bütün insanlığın huzur ve barış içerisinde yaşamaları için dua etmeliyiz.” Dedi. ÇTSO’dan İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde her yıl Ramazan ayında dağıtılan erzak kolileri bu yıl da Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da bulunan ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı. ÇTSO ailesi iftarda bir araya geldi Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası geleneksel hale getirdiği iftar yemeklerine bu yıl da devam etti. Önceki akşam düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 1500 kişi katılırken, yemeğin ardından kurumlar vergisi, gelir vergisi ve ihracat şampiyonlarına birer ödül hediye edildi.