Saray Belediye Başkanımız Nazmi Çoban ve beraberindeki heyet ile Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva’yı ziyaret etti. Saray Belediye Başkanımız Nazmi Çoban ve beraberindeki heyet ile Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva’yı ziyaret etti. Kozuva: “Kadın incinirse dünya incinir” Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kozuva mesajında “kadınlar incinirse dünya incinir” dedi… Odamızda Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Şirketlere, Çalışanlara Getirdiği Yükümlülükler semineri gerçekleşti Odamızda Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Şirketlere, Çalışanlara Getirdiği Yükümlülükler semineri gerçekleşti Çerkezköy TSO Üyelerine Umre Ziyareti İndirimi Çerkezköy TSO, İstanbul Hisar Turizm Tekirdağ Şubesi ile bir anlaşma yaparak umre ziyaretinde bulunmak isteyen Çerkezköy TSO üyeleri ve yakınlarına indirim avantajı sağladı. Protokol, 27 Şubat 2018’de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasında Çerkezköy TSO Başkanı Süleyman Kozuva ve İstanbul Hisar Turizm Tekirdağ Şube Müdürü Recep Can tarafından imzalandı. Üyelerimize Yazılım Programlarında İndirim Anlaşmaya göre üyelerimiz AKINSOFT Wolvox 8 ERP E-BUSINESS programı yeni alımlarında 30 Nisan 2018´e kadar liste fiyatı üzerinden %60 indirimden yararlanabilecekler.