ÇTSO, Ç.KÖY ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOP. BAŞKANI MUZAFFER YAZTEPE´Yİ ZİYARET ETTİ. Ziyarete,Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy ve Meclis Üyeleri Mehmet Danyeli, Rasim Bilgen katıldı. ÇTSO, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy ve Meclis Üyeleri Mehmet Danyeli, Rasim Bilgen ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, fikir alışverişinde bulundu. ÇTSO’dan CHP’ye iade-i ziyaret Ziyarete, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy, Meclis Üyeleri Mehmet Danyeli ve Rasim Bilgen katıldı. ÇYDD’nin resim sergisi ÇTSO´da açıldı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi’nde ressam İhsan Biçer tarafından verilen resim kursuna katılan kursiyerler, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda açılan sergide eserlerini görücüye çıkardı. AVUSTURYA EKONOMİ ODASI’NDAN HİSARCIKLIOĞLU’NA ‘ALTIN ÖDÜL’ Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Avusturya Ekonomi Odası (WKÖ) tarafından Viyana’da düzenlenen ödül törenine katıldı.