TOBB’dan Yılmaz’a şeref plaketi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 70. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni dün düzenlendi. 10 ve 20 yıl süreyle görev yapan TOBB Genel Kurul delegelerine hizmet şeref belgesi ve plaketleri, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın da katıldığı törende verildi. Törende Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve TOBB Delegesi Rahmi Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu toplam 365 oda ve borsadan 24 kişiye şeref belgesi ve plaket verildi. ÇTSO´dan ödüllü iftar Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 17 Temmuz Perşembe günü iftar yemeği verilecek. Yalı Restaurant’ta verilecek iftar ile ilgili olarak konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, tüm üyeleri iftar programına davet ederken: “ İftar yemeğimizin ardından Çerkezköy ve Saray ilçelerimizde yüksek oranda vergi vererek ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan oda üyelerimize ödül vereceğiz.” Dedi. Ali Tezel´den ÇTSO´ya ziyaret Barış Nizam Hasanoğlu tarafından açılan Ali Tezel Sosyal Güvenlik Müşavirliği Çerkezköy Şubesi açılışı için Çerkezköy’e gelen Türkiye’nin ünlü Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel dün saat 15.30’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Kaymakam Kubilay: “Nitelikli eleman yetiştirmeliyiz” Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) 8. Meslek Komitesi tarafından organize edilen toplantıyla Çerkezköy’de bulunan meslek liseleri ve Halk Eğitim Merkezi temsilcileriyle Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasına üye sanayici ve ticaret erbapları bir araya geldi. Aile İşletmelerindeki sorunlar anlatıldı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 3. Meslek Komitesi’nin önerileriyle düzenlenen “Aile İşletmelerinde Karşılaşılan Yönetim Organizasyon Sorunları” konulu seminer önceki gün gerçekleştirildi.