365 Oda - Borsa Zeytin Dalı Harekâtı İçin Tek Ses Oldu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve ona bağlı 365 oda ve borsa, ortak bir açıklama ile Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’na tam destek verdi. Zaporijiya İş Gezisi Duyurusu 28 Şubat-4 Mart 2018 tarihleri arasında, Ukrayna Zaporijiya’da 1-3 Mart 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan BUILDING-SPRING 2018 Fuarına Yurt Dışı İş Gezisi düzenleyecektir. Üyelerimize Yeni Hizmet: Üye Broşür Sergisi Odamızda, firmanıza ait tanıtım broşürlerinizi sergilemek üzere özel alanlar hazırlanmıştır. Odamız giriş katında hazırlanan bu alanlarda A4, A5 ve 1/3A4 boyutundaki tanıtım broşürleriniz sergilenebilecektir. Bunun için bir dilekçe ile Odamıza başvurmanız yeterlidir. Süleyman Kozuva “Çalışan Gazeteciler Gününü” kutladı Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Kozuva mesajında, yazılı ve görsel basının demokrasinin vazgeçilmez unsuru; gazetecilerin de bu anlamda her türlü övgüye layık olduğuna vurgu yaptı. Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı Necati Aksu başkan Kozuva´yı ziyaret etti Hacıoğulları Baklavaları sahibi Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı Necati Aksu ve beraberindeki yönetim kurulu üye adayları Odamız Yönetim Kurulu Başkanı S&uu...