KOSGEB İLE ÇERKEZKÖY TSO ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI Tekirdağ ilindeki işletmelere verilecek KOSGEB hizmet ve desteklerinin; yaygın, etkin ve koordinasyon içinde sunulmasını sağlamak üzere ‘KOSGEB Tekirdağ Çorlu Müdürlüğü ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası arasında KOSGEB Temsilcilik Ofislerinin Kurulması ve İşletilmesi’ne dair ‘iş birliği protokolü’ imzalandı. ÇERKEZKÖY TSO BAŞKANINDAN YENİ EKONOMİK MODELE TAM DESTEK Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan yeni ekonomik yaklaşıma tam destek verdiklerini açıkladı. Kozuva, devletin verdiği ekonomik savaşta da iş dünyası olarak her türlü katkıya hazır olduklarını kaydetti. GİRİŞİMCİ ADAYLARI ÇERKEZKÖY TSO’DA BULUŞUYOR Tekirdağ İŞKUR ve Odamız arasında imzalanan “Girişimcilik Eğitim Programları Protokolü” kapsamında Odamız Seminer Salonu’nda düzenlenen eğitimlerde girişimci adayları Eğitmen Burcu Ergene ile buluştu. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI İŞ GEZİSİ DUYURUSU Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Üyelerimizi 87. İzmir Enternasyonal Fuarı ile buluşturuyoruz. ODAMIZ TRAKYA ABİGEM A.Ş. TOPLANTISINA KATILDI Trakya Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi A.Ş. (Trakya ABİGEM)’nin 2017 yılı olağan genel kurulu, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıyla yapıldı.