Arslan’dan ÇTSO’ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti

20 Ağustos 2013

“Yeni yönetim ÇTSO’ya taze kan oldu”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Dr. Ayhan Arslan’ı, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva makamında ağırladı. Yönetime hayırlı olsun dileklerini bildiren Dr. Arslan; “Süleyman Bey başarılı bir iş adamı. İş hayatında gösterdiği başarıyı seçimlerde de göstererek 10-0 gibi ciddi bir farkla ekibi ile birlikte yönetime gelmeyi başardılar. Yeni yönetim ile, ÇTSO olumsuzlukları arkasında bırakarak yeni bir yüze ve taze kana kavuştu.” İfadelerini kullandı.

“Çerkezköy’ü daha iyi yerlere taşıyacak”

Kozuva’nın iş hayatındaki deneyimlerinin Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası için büyük bir avantaj olduğuna dikkat çeken Dr. Arslan; “ Süleyman Kozuva’nın deneyimlerinin ve önderliğinin Çerkezköy’ü ticaret ve sanayi alanında çok daha iyi yerlere taşıyacağına olan güvenimiz tam” şeklinde konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Dr. Ayhan Arslan’ın konuşmasının ardından yaptığı açıklamada, ziyaretinden ötürü Arslan’a teşekkürlerini sundu. ÇTSO seçimlerinde kazanılan zaferin mimarı, seçim sürecinde beraber çalıştıkları ekip olduğunu vurgulayan Kozuva; “Ben ve ekip arkadaşlarım, seçim sürecinde büyük bir özveri ile çalıştık. Dolayısıyla seçimlerde kazanılan zafer, ortak bir çalışmanın ürünüdür. Ayrıca ekip arkadaşlarımızın yanı sıra, ÇTSO Üyelerinin bizlere göstermiş olduğu teveccüh neticesinde seçimlerde başarılı olma imkanı bulduk” ifadelerini kullandı. Ziyaret, karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.