Kocabıçak´tan ÇTSO Yönetimi´ne ziyaret

13 Ağustos 2013

"İYİ İŞLERE İMZA ATACAĞINIZA İNANIYORUM"
Pazartesi günü saat 13.30'da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret eden Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak, ÇTSO Yönetimi tarafından Yönetim Kurulu Toplantı Odası'nda ağırlandı. Yeni Yönetime hayırlı olsun dileklerini bildiren Kocabıçak; "Göreviniz süresince çok iyi işlere imza atacağınıza olan inancım tam. Bu zorlu görevinizde Allah yardımcınız olsun diyor, başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

"ÇERKEZKÖY İÇİN BERABER ÇALIŞACAĞIZ"
Kocabıçak'ın konuşmasının ardından söz alan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, ziyaretinden ötürü Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak'a teşekkür etti. Çerkezköy'ün gelişmesi açısından üzerlerine düşen ne varsa ÇTSO Yönetimi olarak yapmaya hazır olduklarını belirten Kozuva; "Çalışma süremiz boyunca tüm kurum ve kuruluşlarla irtibat halinde olmaya özellikle gayret göstereceğiz. Diğer kurumlarla el ele verip, Çerkezköy'ün gelişimine katkı sunmaya çalışacağız" şeklinde konuştu. Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.