Kozuva ‘Kadir Gecesi’ni kutladı

2 Ağustos 2013

“MERHAMETİN VE BEREKETİN BOL OLDUĞU GECE”
Tüm İslam Alemi’nin ve Çerkezköylülerinin mübarek Kadir Gecesi’ni kutlayan Kozuva: “Birlik ve beraberliklerin pekişmesine vesile olan Ramazan’ın 27. Gecesinde kutladığımız Kadir Gecesi’ne ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız. Bin aydan daha hayırlı olan, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyeye çıktığı Ramazan ayının son günlerini yaşadığımız şu günlerde, manevi güzelliklerin artması için bu kutlu geceyi iyi değerlendirmeliyiz. Tüm İslam Alemi’nin birlik, dirlik ve beraberliği ile bütün insanlığın huzur ve barış içerisinde yaşamaları için dua etmeliyiz. Affın, merhametin ve bereketin bol olduğu mübarek Kadir Gecesi’nin Aziz Milletimize ve tüm İslam Alemine huzur, barış ve bolluk getirmesini temenni ediyorum.” dedi.