Öğrencilere vergi bilinci aşılanacak

24 Şubat 2016

Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdullah Coşkuner, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik ve Tekirdağ Vergi Dairesi Grup Müdürleri Mustafa Çelik, İbrahim Koç ile birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. 23 Şubat Salı günü gerçekleştirilen ziyarette, Coşkuner, Tetik ve beraberindekileri Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Akın ile Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Görgün karşıladı.

BU HEPİMİZİN HAFTASI

Ziyarette yaptığı konuşmada, Vergi Haftası’nı “Hepimizin haftası” olarak nitelendiren Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdullah Coşkuner, “Toplumda vergi bilincinin oluşması için Vergi Haftası önem taşıyor. Vergi Dairesi Başkanlığı olarak sivil toplum kuruluşlarına büyük önem veriyoruz. Sizleri de ziyaret ederek, sorunları, fikirlerinizi, önerilerinizi dinlemek istedik” dedi.

VERGİ BİLİNCİ KONUSUNDA ÇALIŞMALAR YAPILACAK

Özellikle öğrencileri vergi konusunda bilinçlendirmek için bire dizi etkinlik düzenleyeceklerini kaydeden Coşkuner, “Vergi konusunda öğrencilerimizi bilinçlendirmek için projelerimiz var. Tabi bunu sadece bu haftaya sığdırmamız mümkün değil. Yıl boyunca yapacağımız çalışmalarla verginin önemini anlatacağız. Sizlerin de bu konuda talebi gelirse seve seve değerlendiririz” şeklinde konuştu.

PROJELERE DESTEK VERMEYE HAZIRIZ

İsmail Akın da, öncelikle ziyaretlerinden ötürü Vergi Dairesi yetkililerine teşekkür ederken, Çerkezköy TSO olarak Vergi Haftası’nı kutladı. Çerkezköy TSO’nun kamu yararı güden bir sivil toplum kuruluşu olduğunu hatırlatan Akın, aynı zamanda Vergi Dairesi Başkanlığı’nın en büyük paydaşlarından biri olduklarını de belirtirken, vergi bilinci konusunda ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini dile getirdi. Akın ayrıca, yapılacak çalışmalara da her konuda destek verebileceklerini ifade etti.