2016’da 150 girişimci adayı eğitim alacak

24 Şubat 2016

Çerkezköy TSO ve İşkur arasında imzalanan protokol kapsamında bu yıl toplam 150 kişi girişimcilik eğitimlerine katılacak

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile İşkur arasında Girişimcilik Eğitim Programı İşbirliği Protokolü imzalandı. Protokol kapsamında, bu yıl 6 grupta toplam 150 kişi daha Girişimcilik eğitimi alacak. 23 Şubat Salı günü saat 14.00’da düzenlenen imza törenine Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, İşkur Çerkezköy Hizmet Merkezi Müdürü İlhami Kütük ve Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Görgün katılırken, protokolü Kozuva ve İlhan Kütük imzaladı.

BÖLGE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLIYOR

Protokol sonrası yaptığı konuşmada, girişimcilik eğitimlerinin bölge ekonomisine katkı sağladığına vurgu yapan Süleyman Kozuva, “Umuyorum ki, önümüzdeki yıllarda katılımcı sayısını daha da arttırırız. Bu, Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve bölge ekonomisinin gelişimi için önemli. Öte yandan, bizleri yalnız bırakmayan İşkur ve KOSGEB’e de teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

BU YIL 150 KİŞİ EĞİTİM ALACAK

İlhami Kütük de, yaptığı konuşmada, 2014 yılında Çerkezköy TSO ile birlikte 75 kişilik girişimcilik kursu için protokol imzaladıklarını hatırlatırken, “2015’te bu rakam 125’e yükseldi. Bu yılda da 6 grupta 150 kişiye eğitim verilecek. Ben de Ticaret ve Sanayi Odamıza, KOSGEB’e teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.