Koçak’tan ÇTSO Yönetimi’ne ‘hayırlı olsun’ ziyareti

11 Temmuz 2013

BAŞARILAR DİLEDİ

Perşembe günü saat 16.00’da gerçekleşen ziyarete, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ve Çerkezköy’de metal sanayisinde faaliyet gösteren fabrikalarda temsilcilik yapan Türk Metal Sendikası temsilcileri katıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinin Çerkezköy’e hayırlı olması temennisinde bulunan Koçak, Yönetim Kurulu’na başarılar diledi.

“DAHA GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”

Koçak’ın seçim sürecinde etkili bir çalışma yürüttüklerini belirtmesi üzerine bir açıklama yapan Başkan Süleyman Kozuva; “Öncelikle ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Seçim sürecinde etkili bir performans gösterdiğimiz doğrudur fakat ortaya koyduğumuz, potansiyelimizin sadece yüzde 50’siydi. İnşallah ekibimiz ile birlikte görev süremiz boyunca performansımızın tamamını kullanarak, Çerkezköy’de çok daha güzel işlere imza atacağız” dedi.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Karşılıklı sohbetin bir süre daha devam ettiği ziyaret esnasında Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ve ÇTSO Yönetimi, toplu iş sözleşmeleri ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.