Hisarcıklıoğlu; “Yeni Yönetime güveniyorum”

9 Temmuz 2013

ZİYARET SALI GÜNÜ GERÇEKLEŞTİ

Salı günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu TOBB Genel Merkezi’nde ziyaret eden ÇTSO heyetinde, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Taha Ülker, Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları İsmail Akın ve Mehmet Danyeli, Yönetim Kurulu Üyeleri Dilaver Burak, Murat Seymen, Mustafa Seçkin ve Metin Taşdelen, TOBB Genel Kurul Delegelerinden; Aktaş Güler, Talip Sivri, Muharrem Yamaç ve Mehmet Savaş yer aldı.

“SEÇİM SÜRECİNİ YAKINDAN TAKİP ETTİM”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerini yakından takip ettiğini belirten TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu; “Öncelikle demokratik bir seçim sonrası göreve gelen değerli Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerini, Meclis Üyelerini tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum. ÇTSO Yönetimi genç ve dinamik bir kadroya sahip. Geleceğin yeni nesillerin ellerinde olduğunun bilincinde olan biriyim. Bu bağlamda genç bir kadroya sahip olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi’ni can-ı gönülden destekliyorum” dedi.

“ÇERKEZKÖY’E YAKIŞAN BİR ODA OLACAK”

Hisarcıklıoğlu’nun konuşmasının ardından açıklama yapan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi’ne olan güvenini dile getiren Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti. Genç ve dinamik bir kadroya sahip olduklarının bilincinde olduklarını belirten Kozuva; “Yönetim olarak potansiyelimizin farkındayız. İnşallah sizlerin de desteği ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı daha ileriye taşıyarak, gerek üyelerimize, gerekse sanayisi ile Türkiye’nin gözbebeklerinden biri olan Çerkezköy’e yakışan bir oda haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

KOZUVA TOBB TV’YE AÇIKLAMA YAPTI

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Hisarcıklıoğlu ziyareti sonrasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği resmi yayın organı olan TOBB TV’ye de açıklamalarda bulundu. Kozuva, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi odası ile yeni yönetim hakkında sorulan soruları yanıtlarken, Çerkezköy ile ilgili de TOBB TV’ye bilgi verdi.