Kozuva: “Oda olarak her türlü desteği vermeye hazırız”

6 Temmuz 2013

“İŞBİRLİĞİ KURMAYI AMAÇLIYORUZ”

Hem hayırlı olsun demek hem de iade-i ziyarette bulunmak amacıyla ÇTSO’yu ziyaret ettiklerini belirten Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, “Ziyaretimizin bir diğer amacı ise hükümlülerin Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından tahliye sonrası işlemleri hakkında paylaşımlarda bulunmak ve bu doğrultuda işbirliği kurabilmektir” dedi.

“HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ”

Bölgenin önde gelen kurum ve kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirten Çorlu Denetimli Serbestlik Şube Müdürü Bekir Türkmen, “Hükümlülerin İyileştirilmesi, Denetimli Serbestlik Hizmetleri, Hükümlülerin Islahına Yönelik Kurumlar Arası İşbirliğinin Güçlendirilmesi ve Hükümlülere İş Bulunması” konularında bilgiler verdi. Ziyarette konuşan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da “Oda olarak her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.