80. Genel Kurul Tamamlandı

17 Mayıs 2024
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin (TOBB) 80. Genel Kurulu 15-16 Mayıs tarihleri arasında Ankara'da TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 

15 Mayıs Çarşamba günü başlayan genel kurula Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri Bünyamin Fırat, Ufuk Mangır, ve Turgay Kaya (TOBB Delegesi) katılım sağladı. 

ANITKABİR ZİYARETİ

Genel kurulun ilk gününde Oda ve Borsalar Başkanları, TOBB Deleegeleri, Kadın ve Genç Girişimciler, TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde Anıtkabir'de Atamıza ziyaret gerçekleştirdi. 

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ 

Anıtkabir ziyaretinin ardından, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Hizmet Şeref Belgesi takdim töreni gerçekleştirildi. 

ATO'DA BULUŞULDU

Programlar, Ankata Ticaret  Odası'nda devam ederken, burada düzenlenen programa TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan ile Görüşmeler Gerçekleştirdi. Başkanımız Ahmet Çetin, burada bölgemiz hakkında Bakanlarımıza bilgiler vererek, Odamızın hedeflediği projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

GENEL KURUL TAMAMLANDI

16 Mayıs'ta TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde gerçekleşen Genel Kurula, Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Üyemiz, TOBB Delegemiz Turgay Kaya ve TOBB Delegemiz Saim Buyruk katıldı.

Komisyonların gerçekleştirdiği sunumların ardından Genel Kurul sona erdi. Başkanımız Ahmet Çetin, 80. Genel Kurulumuzun Herkese Hayırlı Olması Dileklerinde Bulundu.


tobb, 80genelkurul, ahmet çetin, rifat hisarcıklıoğlu, cumhurbaşkanı, recep tayyip erdoğan


tobb, 80genelkurul, ahmet çetin, rifat hisarcıklıoğlu, cumhurbaşkanı, recep tayyip erdoğan


tobb, 80genelkurul, ahmet çetin, rifat hisarcıklıoğlu, cumhurbaşkanı, recep tayyip erdoğan