Almanya’da Potansiyel İhracat Fırsatları Görüşüldü

25 Nisan 2024

Üyelerimiz Odamızın Öncülüğünde, Almanya Hannover Messe Fuarı’nda

Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Oda Üyelerimiz ile birlikte, dünyanın en büyük makine ve elektrik mühendisliği fuarı Hannover Messe’yi Ziyaret Etti.

Başkanımız Ahmet Çetin, “Üyelerimiz ile birlikte makine ve mühendislik alanında en önemli fuar olan Hannover Messe’deyiz. Burası üyelerimizin yeni ticaret fırsatları elde etmesi adına önemli bir nokta. Avrupa pazarına açılma konusunda önemli bir adım olacağını düşünüyorum. Fuarda yer alan yerli firmalarımızı da ziyaret ederek, hayırlı, bol ve bereketli kazançlar diledik. Başta üyelerimiz olmak üzere bu önemli fuarın herkese bol kazançlar getirmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Heyetimiz burada, Hannover Başkonsolosu Gül Özge Kaya, İTO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Şekip Avdagiç ile de bir araya geldi. Başkanımız Ahmet Çetin, Hannover Başkonsolosu Gül Özge Kaya’ya Odamız plaketini takdim etti.

İHRACAT FIRSATLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Odamız öncülüğünde düzenlenen Almanya iş gezimizde, iş insanları heyetimiz, Hamburg Ticaret Ateşemiz Yıldız Onur ile Ticaret Ateşimiz Emine Pelin Ferah ve Hamburg’da faaliyet gösteren türk iş insanlarımız ile bir araya geldi.
Gerçekleşen programda Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, üretim üssü bölgemiz ile ilgili bilgiler verdi.
Toplantıda, Hamburg’da faaliyet gösteren iş insanlarımız ile beraber potansiyel ihracat fırsatları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Tanıtımların ve yapılan değerlendirmelerin ardından Başkanımız Ahmet Çetin, Hamburg Ticaret Ateşeleri Yıldız Onur ve Emine Pelin Ferah’a odamız plaketini takdim etti.

almanya, hannover, messe, fuar, çerkezköy tso, çtso, ahmet çetin