Türkiye - KKTC 2. Ekonomi Konferansı

20 Nisan 2024

İstanbul TOBB Plaza’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen konferansa, KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Sayın Olgun Amcaoğlu, Ticaret Bakan Yardımcımız Sayın Mahmut Gürcan, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Çetin, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Sayın Turgay Deniz, Türkiye - KKTC Ticaret Odası Forumu Türk Tarafı Eş Başkanı Sayın Cihat Lokmacıoğlu, Türkiye - KKTC Ticaret Odası Forumu KKTC Tarafı Eş Başkanı Sayın Omaç Cin, Oda Borsa Başkanları ve iş insanları katılım sağladı.

Programda, üyelerimizin de faydalanabileceği, iş birliği içerisinde gerçekleştirilecek yatırım fırsatları ve ortak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkanımız Ahmet Çetin, Başta TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Sayın Olgun Amcaoğlu, Ticaret Bakan Yardımcımız Sayın Mahmut Gürcan ve programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

tobb, istanbul, rifat hisarcıklıoğlu, ahmet çetin, çtso, çerkezköy tso