Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği´nden Bölgemize Okul Müjdesi

8 Şubat 2022

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan Ulusal Eğitime Katkı Protokolü ile 154 ilçeye 154 okul kazandırılacak.

TOBB’un eğitim hamlesi, TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda düzenlenen protokol töreni ile kamuoyuna duyuruldu. Projenin detaylarının da açıklandığı törene, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve toplam 365 Oda - Borsa Başkanı katıldı.

TOBB tarafından açıklanan Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan protokol kapsamında okul yapılacak 154 ilçe arasında Çerkezköy’ümüzde var. Eğitimi destekleyen bu çalışma için açıklama yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ‘’ İmkânlarımız el verdiğince her kurum ve kuruluşumuza destek vermenin bilincinde ve gayretinde olduk. Her geçen gün nüfusu artan bir sanayi kentinin eğitim, sağlık, güvenlik gibi temel gereksinimlere olan ihtiyacı da artmaktadır.  Bu çalışma ilçemiz için önemli bir eğitim yatırımı olacaktır. Bu çalışmaya öncülük eden başta TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Sayın Mahmut Özer olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Tüm çocuklarımıza ve bölgemize hayırlı olsun’’ ifadelerinde bulundu.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası