Outdoor Etkinliğimiz Gerçekleşti

30 Ekim 2021

ÇERKEZKÖY TSO’DAN 2021 YILI OUTDOOR ETKİNLİĞİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 2021 yılı outdoor etkinliği kapsamında Oda Yönetim Kurulu ve tüm personel ekibi ile birlikte takımdaşlık eğitimini gerçekleştirdi.

Eğitimde, takım çalışması kültürünün temel özellikleri olan; güvenin önemi, iletişimin önemi, takım üyelerinin yetkinliği ve tanımının önemi, problem çözme ve yaratılıcılığın önemi, takım üyelerinde adaletin önemi, öneri ve fikrin önemi, öneri sunmanın yaygınlaştırılması konulu başlıklar altında eğitmen Dilek Aydın tarafından çeşitli oyunlar ile interaktif olarak gerçekleşti.

Eğitim sonrası yapılan gözlemlerde ise; gerçekleşen eğitimin yönetim kurulu ile personelin arasındaki iletişimi geliştirdiği ve farkındalığı yükselttiği gözlemlendi.