Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Teknopark Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

27 Ekim 2021

NKÜ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, NKÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin başkanlığında yapılan Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıda NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, NKÜTEK Genel Müdürü Prof. Dr. Bülent Eker, Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, Çorlu TSO Başkanı İzzet Volkan ve Tekirdağ TB Başkanı Osman Sarı yer aldı.

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın da katılım gösterdiği toplantıda, Teknopark’ın önümüzdeki süreçte yürüteceği faaliyetler ve gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.