Turkcell Avrupa Veri Merkezi Açılış Töreni

13 Eylül 2021

Turkcell Avrupa Veri Merkezi Açılış Töreni Gerçekleşti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleşen Turkcell Avrupa Veri Merkezi açılış törenine Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva katılım sağladı.

Kapaklı Belediye Başkanlığı´na Ziyaret

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve beraberindeki protokol ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da Kapaklı Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Bölgemiz Sanayicileri ile Bir Araya Gelindi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Kapaklı Belediye Başkanlığı ziyareti sonrasında ise bölgemiz sanayicileri ile Çorlu Havalimanı’nda gerçekleşen toplantıda bir araya geldi. Gerçekleşen toplantıya Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan da katılım sağladı.