“YARATICI DÜŞÜNME TEKNİKLERİ” EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

22 Nisan 2021

ODAMIZ TARAFINDAN “YARATICI DÜŞÜNME TEKNİKLERİ” EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

Çerkezköy TSO olarak bahar dönemi eğitimlerine online olarak devam ediyoruz.

21 Nisan Çarşamba günü gerçekleşen eğitim, eğitmen Recep Keskin tarafından “Yaratıcı Düşünme Teknikleri” başlığı ile saat 14:00-15:30 arasında gerçekleşti.

Geri dönüşlerin oldukça fazla olduğu ve soru cevaplarla ilerleyen eğitimde yaratıcı düşünme için gereken ortam, bilgi, hayal gücü, cesaret, özgür ve eleştirel düşünebilme, aralıklı iş birliği, beyin fırtınası, walt disney tekniği, scamper, zihin haritalama, sinektik, rol yapma tekniği, zengin resimlerle geleceği öngörmek, web-technique for ideas gibi konu başlıkları ele alındı.

Ayın son eğitimini 28 Nisan Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz eğitimimize yine ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabilirsiniz. Odamız tarafından gerçekleştirilecek eğitimlerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımız üzerinden duyuruları takip etmek mümkün. Kayıt oluşturmak içinse web sitemizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.