ÇERKEZKÖY TSO NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

21 Nisan 2021

ÇERKEZKÖY TSO NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Odamız Nisan ayı Meclis Toplantısını, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan yönetiminde online olarak gerçekleştirdi. Dijital platformda gerçekleşen Odamız Meclis toplantısında 2021 Mart ayının gelir gider bütçe izleme raporu ve mizanın ibrası görüşüldü. İlgili gündem maddeleri Meclis üyeleri tarafından oylanarak, kabul edildi.

Toplantının devamında ise; TOBB İl Akademik Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Şeniz Özhan tarafından Tekirdağ ili analizleriyle zenginleştirilmiş “TEPAV Temel Ekonomik Göstergeler” sunumu meclis üyelerine sunuldu. Sosyal ve ekonomik yapı ile sektör bazlı analizler başlığının konuşulduğu sunumda covid 19 salgını etkisi de ele alınan konular arasındaydı. Dr. Öğretim Üyesi Şeniz Özhan tarafından gerçekleşen sunumda bölgemize dair birçok bilgi de Meclis Üyelerine aktarıldı. 

Odamız Meclis üyeleri tarafından büyük ilgi gören ve soru cevaplarla ilerleyen sunum, Tekirdağ ili oda ve borsaları arasında Akademik Danışman sunumu gerçekleştiren ilk Meclis Toplantısı oldu. Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.