ODAMIZ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ÖZGÜVENİ YÜKSEK KİŞİLER OLMAK” EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

17 Mart 2021


ONLİNE EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak online gerçekleştirdiğimiz eğitimler Dr. Burcu Yiğit tarafından “Özgüveni Yüksek Kişiler Olmak” konulu eğitim ile devam etti.

Eğitmen ve katılımcıların geri bildirimlerinin oldukça fazla olduğu aynı zamanda kişisel ve profesyonel hayatımızdaki özgüven kavramının öneminin de ele alındığı verimli bir eğitim gerçekleşti.


Yüksek özgüvene sahip olabilmek için öncelikle kişinin kendisi ile barışık olması gerektiğini dile getiren DR. Burcu Yiğit, bu eğitimde katılımcılara özgüvene dair farkındalık oluşturabilecekleri ve nasıl daha özgüvenli bireyler olabileceklerini vurgulayan pek çok bilgi sundu.


2021 yılının Mart ayına 4 eğitim ile başlayan Odamız, ikinci seminere Dr. Burcu Yiğit’in Özgüveni Yüksek Kişiler Olmak konulu eğitimi ile devam ederken, Yiğit; katılımcılara özgüven sahibi olmanın kendine olan güvenden geçtiğini belirtti ve en önemli kavramın kendimizle barışık olmamız olduğunu ifade etti.

Uygulamalı olarak gerçekleşen ve karşılıklı soru cevaplarla sonlanan eğitim, katılımcılar için de sürecin daha keyifli bir şekilde tamamlanmasına olanak sağladı.

 

EĞİTİMLER ÜCRETSİZ DÜZENLENİYOR


Odamız tarafından ücretsiz ve online olarak düzenlenen eğitimin sonunda katılımcılar eğitim kapsamındaki uygulamaya dahil olarak “Özgüveni Yüksek Kişiler Olmak” konulu semineri tamamladı.

Çerkezköy TSO olarak, Mart ayında iki ayrı konu içeriği ile katılım sağlamak isteyenler için ücretsiz olarak eğitim vermeye devam ediyor olacağız.