İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

4 Mart 2020

İmza protokolüne Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve KOSGEB Tekirdağ Kuzey Müdürü Özay Cebeci  katılımda bulundu. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Küçük ve orta ölçekli işletmeler ve girişimcilerin araştırma-geliştirme (Ar-Ge), inovasyon ve endüstriyel uygulamaya yönelik projelerinin; KOSGEB, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü,  Trakya Kalkınma Ajansı, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Odamız arasındaki 01.04. tarihli TEKMER İşbirliği Protokolü’nün, Ar-Ge ve İnovasyon İşbirliği Protokolüne dönüştürülmesi ile KOSGEB mevzuatı kapsamında değerlendirilmesi ve desteklenmesini içermektedir. Ar-Ge ve İnovasyon niteliği taşıyan projelere destek sağlaması amacıyla imza altına alınan bu protokol ile bölge sanayisine yenilikçi bakış getiren işletmelerin desteklenmesi hedeflenmektedir.” Açıklamasını yaptı. Başkan Kozuva, iş birliği protokolünün tüm kurumlar ve bölgemiz için hayırlara vesile olmasını diledi.