KOZUVA: "KAN BAĞIŞININ SONUNDA HAYAT VAR"

14 Haziran 2019
Odamız 12. Meslek Komitesi önderliğinde gerçekleştirilen organizasyona Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban da destek oldu.  Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva, Meclis Başkanımız Hacı Mehmet Erdoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Mustafa Seçkin ve Ayhan Arslan, Meclis Başkan Yardımcımız Nuran Yeşil, Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Narçın, 12. Meslek Komitesi Başkanımız Melek Şen, Meclis Üyelerimiz Reşat Ünlü ile Yusuf Uyanık ve Halkbank Çerkezköy Şube Müdürü Erhan Tan'ın hazır bulunduğu organizasyonda Oda üyeleri de Türk Kızılayı'na kan ve kök hücre bağışladı. 

ÜLKEMİZE YARAR SAĞLAYACAK
Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva burada yaptığı konuşmada şu sözleri kaydetti: “Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi ile iş birliği içerisinde düzenlediğimiz 2 günlük Kan ve Kök Hücre Bağış Kampanyamızı başlattık. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölgemize ve ülkemize yarar sağlayacak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem vermekteyiz. Bugün de ülkemizin en köklü kuruluşlarından, ırk, dil, din, cinsiyet ayırmadan tüm insanlığa yardım elini uzatan Türk Kızılayı’na destek olmak amacıyla düzenlediğimiz sosyal sorumluluk projemizde üyelerimiz, çalışanlarımız ve vatandaşlarımızla bir aradayız.”

YARDIMSEVERLİK KANIMIZDA VAR
“En temel yaşam kaynağı olan her bir kan bağışı 3 can demek. Bir damla kan, bin umut demek. Birkaç dakikanızı alacak olan bu işlemin sonunda hayat var. Biz biliyoruz ki, yardımseverlik, paylaşmak, ihtiyacı olanın yanında olmak milletimizin kanında var. 2 gün sürecek olan bağış kampanyamızın hayırlı olmasını diliyor, her vatandaşımızı ‘ya bir gün bana da lazım olursa’ bilinciyle kan ve kök hücre bağışı yapmaya davet ediyorum.”