ODAMIZDA KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

12 Haziran 2019
İŞKUR iş birliği ile Odamızda düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri sona erdi.
Eğitmen Sinem Varan'ın anlatımlarıyla 27-30 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitim programında kendi işini kurmak veya işini geliştirmek isteyen girişimci adaylarımıza iş fikrinin nasıl geliştirildiği, pazar araştırmasının nasıl yapıldığı, pazarlama, üretim, yönetim, finansal planların ve iş planlarının nasıl hazırlandığı konusunda eğitim verildi. Eğitimin son gününde İŞKUR Tekirdağ Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni Arzu Keskin Mısır girişimci adaylarının sorularını yanıtladı. TOBB Tekirdağ İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Melek Yeşil Sarıtaş da kadın girişimci olarak iş hayatında geçirdiği evreleri girişimci adayları ile paylaştı.