İşletmelerde Kayıplar ve Çözüm Yöntemleri Eğitimi

9 Nisan 2019

Sn. Üyemiz,

Odamız Konferans Salonunda, 16 Nisan 2019 Salı günü  İŞLETMELERDE KAYIPLAR ve ÇÖZÜM YÖNTEMLERİ” Eğitimi düzenlenecektir.

Aşağıda detayları bulunan eğitime tüm üyelerimiz davetlidir.

:   16  Nisan  2019 Salı

:   14:00 – 16:00

Yer

:   Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu

Eğitmen

:    Yüksel AYDEMİR (TPM Kaizen Sürekli İyileştirme Uzmanı, Elektrik Mühendisi) (Özgeçmiş)

İçerik

:    Bu eğitimde  "Sonucu Yönetmek" yerine sonucun kök nedenleri olan “Kayıpları Yönetmek" konusu anlatılacaktır.

Eğitimin sonunda, kuruluşun kayıp verileri toplama, kronik, karmaşık problemlerin çözümünde problem çözme amacıyla kurulan ekiplere sistematik bir yaklaşım uygulama, çözüm alternatifleri oluşturma, çözümleri sonuca ulaştırma, finansal getirileri izleyebilme ve çözümlerin sürekliliğini sağlamak konuları detaylandırılacaktır.

Bu seminere  kimler katılmalıdır?

Üretim ve Bakım &Onarım Mühendisleri, Kalite Bölümü Çalışanları, Üretim Müdürleri, TPM/Yalın Ofis Çalışanları

Eğitimlerimiz ücretsizdir.

Seminere katılmak isteyenlerin tarafımıza kayıt yaptırması gerekmektedir.

Katılım iptallerinin ayrıca bildirilmesini önemle rica ederiz.

Kayıt için:

Mükerrem ÇALIŞKAN mukerrem.caliskan@cerkezkoytso.org.tr 0282 726 8888 Dahili: 110

Eğitim Notları İçin Tıklayınız