Gülerçin’den ÇTSO’ya hayırlı olsun ziyareti

1 Ekim 2013

"TÜM KALBİMİZLE İNANIYORUZ"

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi'ne görevlerinde başarılar dileyen Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji Kurucusu Bülent Gülerçin; "Başarılı bir seçim süreci geçirerek göreve başladınız. İnşallah görevde bulunduğunuz süre zarfında da, tıpkı seçim döneminde olduğu gibi büyük başarılara imza atarsınız. Bizler başarılı olacağınıza tüm kalbimizle inanıyoruz" dedi.

“SORUMLULUKLARIMIZIN BİLİNCİNDEYİZ”

Anaokulu- İlkokul Müdürü Tuğba Zenginal ve Gülerçin Koleji Müdürü Süleyman Sezgin’in okul hakkında kısaca bilgi vermesinin ardından bir konuşma yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ziyaretlerinden ötürü misafirlerine teşekkürlerini sundu. ÇTSO Yönetimi olarak eğitime verdikleri önemi bir kez daha vurgulayan Kozuva; " Oda olarak eğitime büyük bir önem veriyoruz. Meslek Komitelerimizin çalışmalarının yanı sıra, geleceğimizin emanetçileri gençlerimize burs veriyoruz. Çocuklarımızın fiziki şartları daha iyileştirilmiş ortamlarda eğitim görebilmesi için okullarımızın ısıtma sistemlerini doğalgaza dönüştürmek için adımlar atıyoruz. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak, sorumluluklarımızın bilincindeyiz." ifadelerini kullandı. Kozuva'nın konuşmasının sonrasında ziyaret, karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.