“Çerkezköy için el ele vereceğiz”

26 Ağustos 2013

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli ve ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri; Mustafa Seçkin ve Dilaver Burak Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti.

BAŞARILAR DİLEDİ

23 Ağustos Cuma günü 14:30’da gerçekleşen ziyaretle ilgili konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Metin Kubilay’a Çerkezköy’deki kaymakamlık görevinde başarılar diledi.
“BİR ÇOK İŞE İMZA ATTIK”
Oda hakkında Kaymakam’a bilgi veren Mehmet Danyeli ise ÇTSO’nun kurulduğu yıllarda Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası’nda faaliyet gösterdiğini belirterek,”Son 10 yılı aşkın süredir mevcut binasında üyelerimize hizmet veriyor. O günden bu yana Çerkezköy Kaymakamlığı ve Çerkezköy Belediyesi ile birlikte eğitim, sağlık ve kültürel alanlarda birçok çalışmaya imza atmıştır” şeklinde konuştu.
“EĞİTİM BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Eğitimin ÇTSO için çok önemli olduğunu ve bu konuyla ilgili yoğun olarak çalıştıklarını söyleyen Başkan Kozuva; “Son meclis toplantısında, katı atık ile ısınan 3 okulun doğalgaz dönüşümünü yapma kararı aldık. İlçemizde toplam 11 okulda hala doğalgaz sistemine geçilmemiş. Bu yıl için hedefimiz 3 okulun ısıtma sistemini doğalgaz sistemine dönüştürmek.” İfadelerini kullandı.
“ÜLKEMİZİ DAHA İLERİ TAŞIYACAK OLAN ÇOCUKLARIMIZDIR”
Bir yerleşim yerinin gelişmesi kapsamında temel meselenin üretim ve istihdamın arttırılması olduğunu ifade eden Kaymakam Kubilay, eğitim konusundaki hassasiyetini yakın zamanda herkesin göreceğini ifade ederek; “Ülkemizi daha ileri taşıyacak olanlar, çocuklarımızdır. Dolayısıyla onların eğitimi için yapılan yatırımlar en önemli yatırımlardır” dedi.
“İŞ ADAMI VE SANAYİCİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ”

Çerkezköy’ün sanayisi ile güçlü bir ilçe olduğunu vurgu yapan Kubilay hizmette birliktelik ilkesini benimsemiş bir Kaymakam olduğunu belirterek, “Daha güzel bir Çerkezköy için el ele vereceğiz. Kaymakamlık olarak her zaman iş adamlarımızın ve sanayicilerimizin yanında olacağız. Tüm gücümüzle ilçemizin daha da ileri gidebilmesi için çaba göstereceğiz. İyi günde kötü günde birlikte olacağız.” dedi.