“Kozuva ve ekibine olan güvenimiz tam”

20 Ağustos 2013

“FARK YARATACAKLAR”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’yı makamında ziyaret eden Bayramıçlılar, ÇTSO Yönetiminin başarılı olacağına olan inançlarının tam olduğunu belirterek; “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi’nin,  Çerkezköy için fark yaratacak işler yapacağına can-ı gönülden inanıyorum. Nitekim de, kendilerinden beklenen bir başarı elde ederek görevlerinin başına geldiler. Bu başarıları, Çerkezköy için fark yaratacak işler yapacaklarının kanıtı niteliğindedir. Bu süreci bir dosttan ziyade bir ticaret adamı gözüyle yorumluyorum” dedi.

“HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Bayramıçlılar’ın konuşmasının ardından bir açıklama yapan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, temennilerinden ötürü Bayramıçlılara teşekkür ederek; “Gerek seçim sürecinde, gerekse seçim sonrasında bana ve ekibime verilen desteklerden ötürü ÇTSO Üyelerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki süreçte hep birlikte çalışarak, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı hak ettiği konuma getirmeyi ve üyelerimize daha iyi hizmet vermeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.