Dış Ticaret İstihbarat Merkezi

TRAKYA DIŞ TİCARET İSTİHBARAT MERKEZİ (DTİM) NEDİR?

Firmalara ürünlerinin ihracatı için hedef olabilecek ülke ve müşterilere ulaşmada, teknik destek sağlamak adına, Trakya Kalkınma Ajansı ve Trakya’da faaliyet gösteren Ticaret ve Sanayi Odaları ve Trakya ABİGEM AŞ işbirliğinde kurulmuş bir platformdur.

TRAKYA DIŞ TİCARET İSTİHBARAT MERKEZİ (DTİM) HANGİ HİZMETLERİ VERİR?

HEDEF PAZAR ARAŞTIRMASI ile ürününü İhraç edebileceğin ülkeleri bul!

HEDEF MÜŞTERİ ARAŞTIRMASI ile belirlediğin ülkede faaliyet gösteren hedef müşterilerini bul!

DANIŞMANLIK HİZMETİ ile firmanızın ihracat yol haritasını çıkart ve harekete geç!

İHALE SORGULAMA ile uluslararası kurum ve kuruluşların ürününe yönelik açmış oldukları ihalelerden haberdar ol!

REKABETÇİ İTHALAT HİZMETİ ile ucuz, kaliteli, sürdürülebilir ithalat için potansiyel tedarikçilerini öğren!

Daha fazla bilgi için Uluslararası İlişkiler Uzmanımız Veysel Dönmez ile irtibata geçebilirsiniz. veysel.donmez@cerkezkoytso.org.tr - 0282 726 88 88 / 160