´Filistin Esir Haftası´ faaliyetleri düzenlenecek

1 Ağustos 2013

Sayın Üyemiz,

Filistin'in Türkiye Büyükelçiliği tarafından, Başbakanlık, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Diyanet Vakfı işbirliği ile mübarek Ramazan ayının son haftasında, Filistinli esirlere ve ailelerine destek olmak amacıyla, "Filistin Esir Haftası" faaliyetleri düzenleneceği bildirilmiş, söz konusu faaliyet için açılan bağış hesabına gelecek yardımlar kapsamında, bu yıl fitrelerin esirlere yardım için bağışlanması hususunda destek beklendiği ifade edilmiştir.

Bahse konu bağış yardımı hakkında bilgi almak ve bağışta bulunmak için Büyükelçilik ileşitim ve bahka hesap bilgileri aşağıda bulunmaktadır. Filistin Büyükelçiliği, bağış amacıyla gerçekleştirilen para transferi nedeniyle banka tarafından komisyon alınmayacağını iletmiştir.

Ayrıntılı Bilgi için:

Filistin Büyükelçiliği:

Tel: 0312 490 35 46-47

Filistin Büyükelçiliği Banka Hesap Bilgileri:

IBAN: TR 7900 0640 0000 1419 7004 0407

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.