‘Trakya 1. Savunma, Havacılık ve Uzay Sistemleri Yan Sanayi Yerleştirme / Geliştirme Zirvesi ve Sergisi’

11 Mart 2016

Sayın Üyemiz;

Tekirdağ Valiliği, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Savunma Sanayi Müsteşarlığı, Trakya Kalkınma Ajansı, KOSGEB, Çerkezköy TSO, Tekirdağ TSO, Çorlu TSO, SAHA İSTANBUL, Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı /İl Müdürlüğü işbirliği ile 17-18 Mart 2016 tarihlerinde ‘Trakya 1. Savunma, Havacılık ve Uzay Sistemleri Yan Sanayi Yerleştirme / Geliştirme  Zirvesi ve Sergisi’ ulusal programı Çorlu ve Çerkezköy Bölgesi sanayicilerinin katma değeri yüksek üretim yapabilmeleri amacı ile düzenlenecektir.

Programda NKÜ, Üniversite-Sanayi-Kamu işbirliği programları çerçevesinde, siz değerli üyelerimiz, Savunma ve Havacılık Sanayi Stratejileri çerçevesinde ana sistem üreticisi firmaların tedarikçisi olabilmek amacı ile B2B tarzında birebir görüşmeler yapabilecek, ürünlerinizi sergileyebilecek ve farklı konuklarla konuşmacıları dinleme fırsatı yakalayabilecektir.

Aselsan, Havelsan, TAI, THY Teknik, TEİ, Roketsan, Türksat, Lufthansa/Spiriant, THY, TRJET, Otokar, Hema, BMC vb üst düzeyde ana sistem firmalarının katılımı ile bu firmaların ihtiyaçları doğrultusunda bölgemizdeki sanayicilerle 2 gün boyunca bir araya gelerek B2B ikili görüşmeler yapacaklardır.

Programın amacı, akışı, bilgileri ve katılımcı formunu aşağıdaki ekte bulabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.