Hannover Messe 2016 Sanayi ve Endüstri Fuarı Hk.

16 Şubat 2016

Sayın Üyemiz;

Dünyanın en dinamik ve kapsamlı fuarlarından biri olan Hannover Messe 2016 Sanayi ve Endüstri Fuarı, 25 - 29 Nisan 2016 tarihleri arasında Almanya'nın Hannover kentinde düzenlenecektir. Hannover Messe fuarı, sektör içerisinde faaliyet gösteren profesyoneller ve idari sorumlular için oldukça önemli bir buluşma platformudur. Söz konusu fuarda;

• Endüstriyel malzemeler,
  • Işıklandırma teknolojisi
  • Elektrik mühendisliği için ekipmanlar,
  • Elektronik ekipmanlar,
  • Elektrik otomasyon teknolojisi,
  • Güç kaynakları ve kontrol mekanizmaları ve alet ekipman üretimi,
  • Komprosör teknolojisi,
  • Enerji ve çevresel teknoloji,
  • Robot ve endüstriyel otomasyonu,
  • İnşaatlardaki elektrik tesisat teknolojisi gibi sektörler sergilenecektir.

Ana Ürünler;
Döküm teknolojileri, malzemeleri, metal işleme makina ve teknolojileri, plastik, seramik malzemeler, bağlantı sistemleri ve teknolojileri, endüstriyel makine parçaları, dişliler, rulmanlar, endüstri robotları, fabrika otomasyon sistemleri, mikro sistemler teknolojileri, nano teknoloji ve yenilikleri, mikro makinalar ve üretim sistemleri, nano malzemeler.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak Hannover Messe 2016 Uluslararası fuar ziyaret organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Katılımcı sayısı sınırlı olup, müracaatlar başvuru tarihi ve faaliyet konusuna göre değerlendirilecektir.

Organizasyona katılmak isteyen üyelerimizin ekte sunulan ön katılım talep formunu doldurarak en geç  04.03.2016 Cuma günü saat 17.00'ye kadar  aşağıda belirtilen Odamız personeli ile iletişime geçmeleri rica olunur.

NOT: ÇTSO Almanya Yurt Dışı İş Gezimiz %50 KOSGEB destekli olması planlanmakta olup, desteğe başvuracak olan firmaların faaliyet konularının fuarın sektörleriyle uyumlu olması gerekmektedir. Uyumlu olmaması durumunda %50 KOSGEB desteğinden faydalanamayacaklardır.

Saygılarımızla,

ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI

Fuar Seyahati Ön Başvurusu ve KOSGEB Destekleri ile ilgi İrtibat Kurulacak Kişi

Cansu DEMİR