TARİH DEĞİŞİKLİĞİ : Orta Asya’da Türk – Kore İşbirliği Forumu & ikili Görüşmeler, 27 Ağustos 2013, İstanbul´da gerçekleştirilecek

26 Temmuz 2013

SAYIN ÜYEMİZ,

İlgi’de kayıtlı yazımızda, T.C. Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) organizasyonu ile 26 Ağustos 2013, Pazartesi günü “Orta Asya’da Türk – Kore İşbirliği Forumu”, T.C Ekonomi Bakanı Sn. Zafer Çağlayan’nın teşrifleri ile gerçekleşeceği belirtilmiştir.

Kore Cumhuriyeti’nden büyük ölçekli firmaların yanı sıra Tacikistan, Özbekistan ve Kırgızistan Hükümet yetkililerinin de katılmasının planlandığı söz konusu Forum kapsamında, enerji ve alt-yapı sektöründe Türk-Kore işbirliğine yönelik paneller ve firmalar arası ikili görüşmelerin düzenlenmesi öngörülmektedir.

Bahse konu İş Forumu’nun tarihi 27 Ağustos 2013 Salı olarak değiştirilmiş olup, program ve yer detayları bilahare katılımcılar ile paylaşılacaktır. Forum’a katılmak isteyen üyelerinizin ekli firma profili formunu eksiksiz doldurarak en geç 16 Ağustos 2013 tarihine kadar DEİK’e (İlgili kişi:Dilek Morgül; dmorgul@deik.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Bilginize sunarız.