Bosna Hersek - 6.Türk Ürünleri Fuarı Hk.

18 Mart 2015

Değerli Üyemiz;

İlgi: İstanbul Ticaret Odası'nın 09.03.2015 tarihli ve 84329644/37167 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, İstanbul Ticaret Odası tarafından 1999 yılından İtibaren hedeflenen bölgelerin ekonomi merkezlerinde Türk Ürünleri Fuarları gerçekleştirildiği bildirilmiştir.

Türk Ürünleri Fuarları zincirinde Bosna Hersek ayrı bir öneme sahip olup, 2003, 2005, 2007, 2009, 2012 yıllarında İstanbul Ticaret Odası 5 defa Bosna Hersek'de Türk Ürünleri Fuarları başarı ile düzenlendiği, Bosna Hersek 6. Türk Ürünleri Fuarı’nın 14-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında, dünya ekonomi ve siyasi liderlerinin buluşma noktası olan Saraybosna İş Forumu ile eş zamanlı olarak Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

Saraybosna İş Forumu organizatörü Uluslararası Bosna Bankası ile İstanbul Ticaret Odası arasında bir işbirliği anlaşması imzalanmıştır, Saraybosna İş Forumu’nun uluslararası katılımcıları ile Bosna Hersek - 6. Türk Ürünleri Fuarı İştirakçileri arasında İkili görüşme organizasyonları düzenlenecektir.

Bosna Hersek -6. Türk Ürünleri Fuarı'na 12 metrekarelik stant ile katılım bedeli 3312 Euro olup, katılım bedeline stant İnşaatı, nakliye, gümrük, sigorta, aydınlatma, yurtdışı tanıtım hizmetleri, profesyonel İkili görüşmelerin düzenlenmesi dahildir. Bosna Hersek - 6. Türk Ürünleri Fuarı T.C. Ekonomi Bakanlığı devlet desteği kapsamında olup, toplam katılım bedelinin ve bir firmadan İki temsilcinin ekonomi sınıfı uçak biletini %50 sini geri ödeme işlemleri İstanbul Ticaret Odası tarafından takip edilecektir.

Söz konusu Fuara katılmak isteyenlerin ekteki katılım formunu doldurarak İstanbul Ticaret Odası ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.