Taylandlı Firma Temsilcileri ile İkili Görüşmeler

3 Temmuz 2013

SAYIN ÜYEMİZ,

DEİK’den alınan yazıda, Tayland Kraliyet Hükümeti Uluslararası Ticareti Geliştirme birimine bağlı olarak İstanbul’da Ticaret Ataşeliği görevini sürdürmekte olan Tayland Ticaret Merkezi ve DEİK işbirliğinde; gıda, enerji, otomotiv, altyapı ve turizm alanlarında faaliyet gösteren Tayland’ın önde gelen firmalarının temsilcilerinden oluşan bir heyet ile 6 Temmuz 2013 Cumartesi günü Swiss Otel The Bosphorus’da 09:30 - 12.30 saatleri arasında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

İkili görüşmeler ile eş zamanlı olarak “Tayland Tatları” tanıtımı gerçekleştirilecek olup, katılımcı firma detayları ilişikte bilgilerinize sunulmuştur. Etkinliğe katılmak isteyen üyelerimizin katılım teyitlerini DEİK’e ( Dilek Morgül; dmorgul@deik.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

İlgili üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla,