ÇTSO ‘5 Yıldızlı Oda’ kalitesinde

2 Şubat 2015

Geçtiğimiz yıl çalışmaları tamamlanarak denetimleri gerçekleştirilen ve aralarında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın(ÇTSO) da bulunduğu 10. Dönem 39 oda/borsa, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen törenle birlikte sertifikalarını aldı.

BAKAN IŞIK DA KATILDI

29 Ocak Perşembe günü TOBB Konferans Salonu’nda saat 13.30’da başlayan törende Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da yer alırken, törene ÇTSO’yu temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Taha Ülker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy, Yönetim Kurulu Üyeler, Metin Taşdelen, Mesut Görgün, Murat Seymen, Sinan Sifil, Genel Sekreter Hakan Gel ile Eğitim ve Kalite Sistem Yöneticisi Asude Çelen katıldı.

ÇTSO RESMEN ‘AKREDİTE ODA’ OLDU

ÇTSO Heyeti program kapsamında ilk olarak saat 12.30 - 13:30 saatleri arasındaki öğle yemeğine katılırken, ardından da Akreditasyon Sertifika Töreni’ne geçildi. Törende, geçen yıl çalışmaları tamamlayarak denetimleri gerçekleştirilen 10. Dönem 39 oda/borsa ile akreditasyon sertifikalarını yenileyen 1, 2, 5 ve 7. Dönemden 54 oda/borsa sertifika alırken, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası da 10.dönem 39 oda/borsa arasında yer aldı.

KOZUVA SERTİFİKAYI HİSARCIKLIOĞLU’NDAN ALDI

‘Akredite Oda’ unvanını kazanan ÇTSO’nun sertifikası, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğu tarafından Süleyman Kozuva’ya takdim edildi.

5 YILDIZLI ODA KAPSAMINA GİRDİLER

Törende yaptığı konuşmada, bugünün kendileri için gurur günü olduğuna vurgu yapan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, "191 oda ve borsamız Türkiye'de 5 yıldızlı oda ve borsa kapsamına girdiler, yani akredite oldular. Gururla övüneceğimiz bir camiamız var. Hizmet kalitesi anlamıyla Londra'daki, Paris'teki, Berlin'deki oda ve borsalar üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, bizim oda borsalarımız da bu oda ve borsalarla minimum aynı seviyeye geldi. 191 oda ve borsamızın başkanları ve tüm çalışanlarını başarılarından ötürü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

GURUR VE MUTLULUK DUYUYORUZ

Akredite Oda oldukları için büyük gurur ve mutluluk duyduklarını dile getiren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, yaşanan süreçle ilgili olarak, “Akredite Oda olma yolunda ilk adım, Mart ayında Odamıza gerçekleştirilen geliştirme ziyareti oldu. Nisan ayında Stratejik Plan çalışmalarına başladık. Ağustos ayında da Stratejik planımız Yönetim Kurulunca onaylandı. 17 Kasım’da gerçekleştirilen denetimi başarıyla geçtik akredite oda olduk. Şimdi de sertifikamızı alıyoruz. Bu noktaya gelmemizde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

YENİLENMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Kozuva ayrıca, ilerleyen dönemde, hizmet kalitesini daha da arttırmak için çalışmalara devam edeceklerini vurgularken,  en iyi uygulamaları hayata geçirmek ve gerek bölgede, gerekse ulusal bazda öncü rol oynamak için çaba sarf edeceklerini sözlerine ekledi.