Hazır Yemek Üretimi Kapasite Kriteri

18 Nisan 2013
Bu sayfa arşiv sayfasıdır. Bu sayfada gördüğünüz bilgiler değiştirilmiş olabilir.

SAYIN ÜYEMİZ,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu’nun 21.03.2013 tarih ve 214 sayılı kararı ile “Hazır Yemek Üretim Kapasitesi Kriteri”kabul edilmiş ve 20.11.2001 tarih 270 sayılı kararı ile kabul edilen, “5-Yemek Fabrikaları ve Toplu Yemek Mutfakları”kriteri iptal edilmiştir.

Kabul edilen yeni kritere göre; makinaların puanlanması esas alınarak , zorunlu bulundurulması gereken makine ve tesisat listesi oluşturulmuştur.

Konu ile ilgili düzenlenecek Kapasite Raporlarında TOBB’nin web sitesinde yayınlanan “Hazır Yemek üretimi Kapasite Kriteri” uygulanması gerekmektedir.

İlgili üyelerimize önemle duyurulur.

Saygılarımızla,

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası