Sanayi Kapasite Raporu(SKR) ve Yerli Malı Belgesi(YMB) başvuru sistemi değişiyor

18 Ekim 2024
Sayın Üyemiz,

Odamız tarafından 21 Ekim Pazartesi (dahil) – 29 Ekim Salı (dahil) tarihleri arasında herhangi bir Sanayi Kapasite Raporu ve Yerli Malı Belgesi başvurusu alınmayacak olup, Sanayi Kapasite Raporu (SKR) ve Yerli Malı Belgesi (YMB) başvurularının firmalar tarafından 30/10/2024 tarihi itibariyle Sanayi Bilgi Sistemi (SBS) üzerinden gerçekleştirileceği tarafınıza iletilmişti.

Bu doğrultuda ; kapasite raporu ve yerli malı belgesi başvurusu aşamasında izlemeniz gereken adımlara yönelik oluşturulan kullanma kılavuzları ekte yer almaktadır.

Geçiş sürecinde meydana gelen sorunların hızlı bir şekilde çözümlenebilmesi için TOBB bünyesinde 0312 218 29 80 numaralı çağrı merkezi üzerinden 09:00-18:00 saatleri arasında hizmet verilecektir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,