Türkiye İle İş Yapmak

10 Ekim 2024

Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz ile Dubai Ticaret Odası tarafından İstanbul’da düzenlenen ve BAE İstanbul Başkonsolosluğu Konsolosu Saeed Saqer AlMheiri, Dubai Ticaret Odası Başkanı ve CEO'su Mohammad Ali Rashed Lootah, TOBB Başkan Yardımcısı Ali Kapuz ve Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu’nun katılımıyla gerçekleşen Türkiye’de İş Yapmak temalı iş formuna katılım sağladı.

Yeni yatırım fırsatlarının görüşüldüğü forumda, Başkanımız Ahmet Çetin, gerçekleştirdiği görüşmelerde üretim üssü bölgemiz hakkında bilgiler vererek gelişmiş sanayimizden bahsetti.

Türkiye’nin Dubai'nin en büyük ticaret ortaklarından biri haline geldiğini ifade eden Başkanımız Ahmet Çetin, Dubai ile birçok sektörde gelişmeye devam eden yatırım fırsatlarını vurgulayarak, üst düzey yetkililerin katıldığı forumun yeni iş birliklerinin önünü açacağına dikkat çekti. Başkanımız Ahmet Çetin,  Dubai Ticaret Odası Başkanı ve CEO'su Mohammad Ali Rashed Lootah’ı Odamıza davet etti.

Forum sonunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz ile Dubai Ticaret Odası arasında işbirliği protokolü imzalandı.