Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

24 Eylül 2024

Odamız Eylül Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanımız Hacı Mehmet Erdoğan Başkanlığında Gerçekleştirildi.

Meclis Gündemimizde Yer Alan Gündem Maddeleri Görüşülerek Karara Bağlandı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından gündemin diğer maddesinde yer alan Ağustos ayı gelir gider bütçe izleme raporu ve mizanı, oy birliği ile ibra edildi.

ÇEF 2024 BİLGİLENDİRMESİ YAPILDI

Gündemin 3. Maddesinde yer alan 8. Çerkezköy Endüstriyel Fuarımız ile ilgili olarak meclis üyelerimize bilgilendirmeler yapıldı. Genel Sekreterimiz Seçkin Bayraktar, fuar sonuç raporunu meclis üyelerimize aktardı.

FAS İŞ GEZİSİ HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ

ÇEF 2024 sonuç raporunun aktarılmasının ardından gündemin bir diğer maddesinde yer alan 23-26 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Fas İş Gezisi ve Fuar Ziyareti ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirmenin ardından gündemin 5. Maddesinde yer alan Oda faaliyetleri hakkında sunum gerçekleştirildi.

DİLEK VE TEMENNİLER AKTARILDI

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından dilek ve temenniler bölümünde söz alan Başkanımız Ahmet Çetin, geçirdiği rahatsızlık sebebi ile Meclis Üyemiz Aydın Özrek ve fabrikasında çıkan yangın nedeni ile Meclis Üyemiz Mecit Çoğal’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkanımız Ahmet Çetin, konuşmasının devamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizde TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın teşrifleriyle gerçekleşen İstişare Toplantısı hakkında bilgiler verdi.


çtso, meclis