8. Çerkezköy Endüstriyel Fuarımızın Kura Çekimleri Tamamlandı

28 Ağustos 2024

Odamız Konferans Salonunda gerçekleşen kura çekiminde Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ufuk Mangır Sedat Çolak ve fuar katılımcılarımız yer aldı.

Stant yerlerinin belirlenmesi adına gerçekleşen kura çekiminde konuşan Başkanımız Ahmet Çetin, Çerkezköy Endüstriyel Fuarımızın bölgemizde güçlü tedarik zincirinin kurulması adına ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunun altını çizdi. Başkanımız Ahmet Çetin, ayrıca fuarda dikkat edilmesi gereken unsurlara da değinerek, atılması gereken adımları anlattı. Odamız üyelerinin networklerini genişletmesi, yeni ticari anlaşmalara imza atması adına gereken her adımı atacaklarını belirten Başkanımız Ahmet Çetin,  “Geldiğimiz ilk gün söylediğimiz gibi esnaf, tüccar sanayici kazanacak sözümüzün gereği olan her adımı atıyoruz. Sizlerin kazançlarının artması, yeni ticari anlaşmalar imzalaması öncelikli hedefimiz. Bölgemizde güçlü tedarik zincirinin kurulması, sanayicilerimiz ile KOBİ’lerimizin ihtiyaçlarını bölgemizden karşılaya bilmesini istiyoruz. Çerkezköy Endüstriyel Fuarı bölgede tedarik zincirinin oluşmasının yanı sıra ihracata açılma yönünde de önemli imkan sağlayacak.8. Çerkezköy Endüstriyel Fuarımızda birçok yabancı ziyaretçi de yer alacak. Yurtdışından gelen ziyaretçilerimiz ile kurulacak iletişim ihracat adımlarının atılması yönünde önemli eşik olacaktır. Fuarımızın şimdiden herkese hayırlı bol ve bereketli kazançlar sağlamasını dileriz.” dedi.

KURA ÇEKİMLERİ GERÇEKLEŞTİ

Başkanımız Ahmet Çetin’in konuşmalarının ardından katılımcı firmalarımızın fuarda yer alacağı stantların belirlenmesi için kura çekimine geçildi.

FUAR BİLGİLENDİRMESİ YAPILDI

Kura çekiminin ardından Odamız İhracat Danışmanı Dr. Ali İhsan Özeroğlu, fuar ile ilgili bilgilendirmelerde bulunarak, fuarda dikkat edilmesi gereken unsurlar, ziyaretçi firmalar ile iletişim teknikleri hakkında bilgiler verdi.

fuar, çef,endüstri

fuar kroki