Yüksek İstişare Kurulumuz, 2024 Yılı İlk 6 Ay Değerlendirme Toplantısını Gerçekleştirdi

14 Ağustos 2024

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’in Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Yüksek İstişare Kurulu Üyelerimiz satılım sağladı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, 2024 yılının İlk 6 ayında Odamızın üyelerimiz ve bölgememiz adına gerçekleştirdiği faaliyetleri ve girişimleri ana başlıklar altında dile getirdi.

Toplantının devamında 4-6 Eylül tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz 8. Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’mızın (ÇEF) bilgilendirmesi yapıldı.

Bilgilendirmenin ardından dilek ve temenniler bölümünde Yüksek İstişare Kurulumuzun, hem bölgemiz hem de ÇEF 2024 ile ilgili görüş ve önerilerini aktardı.