Yeşil Dönüşüm Destek Programı ve Dijital Dönüşüm Destek Programı Bilgilendirme Webinarı

13 Ağustos 2024
Sayın Üyemiz,

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca yürütülen Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı kapsamında; eş zamanlı olarak, Dijital Dönüşüm Destek Programı ve Yeşil Dönüşüm Destek Programı da açıklanmış ve programlara dair Usul ve Esaslar 26 Temmuz Cuma günü yayımlanan Resmi Gazete'de yürürlüğe girmiştir. Bu kapsamda; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş birliğinde, söz konusu Programların tanıtımının yapılması ve süreçler hakkında bilgi paylaşılması amacıyla, 16 Ağustos 2024 tarihinde saat 14.00 -15.30 saatleri arasında ekte yer alan program uyarınca çevrim içi bir bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,